głośniki tył

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • smartg
    Classic
    • 2010
    • 7

głośniki tył

ja też przyjme sąsiadów
  • hamsterus
    Classic
    • 2009
    • 23

głośniki tył

Witam!
    Tydzień temu zakupiłem nówkę Octavię I. Pojazd ma w wyposażeniu tylko głośniki na przód. Wiem że z tyłu jest miejsce na głośniki i dlatego pytanie: jakie głośniki polecilibyście na tył tego pojazdu, nie chciałbym ciąć tylnej półki, czy jest inne rozwiązanie? Gdzie na śląsku można załatwić ten temat szybko, tanio i solidnie?

Z góry dzięki za info...

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

hamsterus,

Zamieszczone przez hamsterus
      Gdzie na śląsku można załatwić ten temat szybko, tanio i solidnie?
      To tanio czy solidnie :diabelski_usmiech

[ Dodano: Pią 23 Sty, 09 18:56 ]
      np:

Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• hamsterus
        Classic
        • 2009
        • 23

tak tylko zapytałem a tu od razu...

w każdym razie dzięki za info!

Komentarz

• prezesus
          Classic
          • 2008
          • 31

ja sam zamontowałem takie głosniki na tył i grają fajnie, dyskoteki nie zrobisz nimi, ale mają czysty i przyjemny dźwięk.
          www.komputronik.pl

Komentarz

• kruk4
            Rider
            • 2008
            • 656

Wcześniej ktoś już o to pytał
            chcesz poprawić car audio w swoim samochodzie tanim kosztem to słuchaj

pierwsza inwestycja to wyłguszenie drzwi (jak koledzy mówią nawet firmowe głośniki po wygłuszeniu potrafią troszke basu z siebie wydobyć)dzrwi są tak skonstrułowane że jak byś włożył do nich głośniki za 1000 zł to i tak by wydawało ci sie że pierdzą

nie jesteś dalej zadowolony z jakości dzwieku kupujesz zestaw odseparowany na przód
            głośniki np hertz pb helix ja polecam tec( ale to są moje gusta) z tańszych to phonocar nie kupuj żadnych boszmanów pyle czy innych dziwactw

Więc prosze cie nie istaluj głośników z tyłu tylko te pieniądze przeznacz na wygłuszenie drzwi głośniki z tyłu nie poprwaią ci audio w samochodzie

głośniki z tyłu montuje sie tylko jak robisz kino w samochodzie

mam nadzieje że ci pomogłem pozdrawiam
            OCTAVIA 1.9TDI agr kombi
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=379656#379656
            MOJE CAR AUDIO
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25068

Komentarz

• lukasz3112
              RS
              • 2008
              • 3607

Ja mam głośniki z tyłu i gra to bardzo ładnie wszystko...z tym, że nie są to standardowe 13cm tylko wrzucone w półkę 6x9". Bo te standardowe to faktycznie średnie są
              Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• DARIO1970_2008
                Classic
                • 2008
                • 19

Podzielam kolegę kruk 4 -ja zdecydowałem się na głośniki HERTZ DCX 690 180 W ,i więcej mi nic nie trzeba.Basy czystość dżwięku za jedyne 200zł-kupione w Sosnowcu ,u fachowca który wszystko mi wyjaśnił na ten temat, co z czym.Jak chcesz to dam ci namiary-napisz(NA ALLEGRO KOSZTUJĄ TYLE SAMO +PRZESYŁKA).
                KOZIEŁ

Komentarz

Pracuję...