ja też przyjme sąsiadów
głośniki tył
Zwiń
X
-
głośniki tył
Witam!
Tydzień temu zakupiłem nówkę Octavię I. Pojazd ma w wyposażeniu tylko głośniki na przód. Wiem że z tyłu jest miejsce na głośniki i dlatego pytanie: jakie głośniki polecilibyście na tył tego pojazdu, nie chciałbym ciąć tylnej półki, czy jest inne rozwiązanie? Gdzie na śląsku można załatwić ten temat szybko, tanio i solidnie?
Z góry dzięki za info...
-
-
hamsterus,
Zamieszczone przez hamsterusGdzie na śląsku można załatwić ten temat szybko, tanio i solidnie?
[ Dodano: Pią 23 Sty, 09 18:56 ]
np:
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Wcześniej ktoś już o to pytał
chcesz poprawić car audio w swoim samochodzie tanim kosztem to słuchaj
pierwsza inwestycja to wyłguszenie drzwi (jak koledzy mówią nawet firmowe głośniki po wygłuszeniu potrafią troszke basu z siebie wydobyć)dzrwi są tak skonstrułowane że jak byś włożył do nich głośniki za 1000 zł to i tak by wydawało ci sie że pierdzą
nie jesteś dalej zadowolony z jakości dzwieku kupujesz zestaw odseparowany na przód
głośniki np hertz pb helix ja polecam tec( ale to są moje gusta) z tańszych to phonocar nie kupuj żadnych boszmanów pyle czy innych dziwactw
Więc prosze cie nie istaluj głośników z tyłu tylko te pieniądze przeznacz na wygłuszenie drzwi głośniki z tyłu nie poprwaią ci audio w samochodzie
głośniki z tyłu montuje sie tylko jak robisz kino w samochodzie
mam nadzieje że ci pomogłem pozdrawiamOCTAVIA 1.9TDI agr kombi
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=379656#379656
MOJE CAR AUDIO
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25068
Komentarz
-
-
Ja mam głośniki z tyłu i gra to bardzo ładnie wszystko...z tym, że nie są to standardowe 13cm tylko wrzucone w półkę 6x9". Bo te standardowe to faktycznie średnie sąOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Podzielam kolegę kruk 4 -ja zdecydowałem się na głośniki HERTZ DCX 690 180 W ,i więcej mi nic nie trzeba.Basy czystość dżwięku za jedyne 200zł-kupione w Sosnowcu ,u fachowca który wszystko mi wyjaśnił na ten temat, co z czym.Jak chcesz to dam ci namiary-napisz(NA ALLEGRO KOSZTUJĄ TYLE SAMO +PRZESYŁKA).KOZIEŁ
Komentarz
-
Komentarz